Estiu de música a Sant Pere de Rodes

El monestir de Sant Pere de Rodes promou la música clàssica

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes arriba a la seva novena edició. En el marc incomparable del Monestir de Sant Pere de Rodes, a L’Alt Empordà, i amb la finalitat de promoure la música clàssica i, a través de L’activitat cultural, el propi monument, el festival presenta aquest any dotze concerts entre el 12 de juliol i el 30 D’agost, a més de L’habitual cicle de Joves Intèrprets.

El Festival de Sant Pere de Rodes té una personalitat especial dins dels festivals de música D’estiu, degut al criteri de programació, basat per damunt de tot en la qualitat artística i fidel a la filosofia de descobrir i presentar nous artistes, tant de casa com estrangers.

Actualment el Festival de Música de Sant Pere de Rodes està co-organitzat pel Museu D’Història de Catalunya i Opus Artis, associació que el programa i ha consolidat en el festival projectes de coL’laboració i cooperació amb diverses entitats de funció pública i privada i amb diversos mitjans de comunicació.

Cicle de concerts:

Diumenge, 12 de juliol, a les 20h. Obres de: Mendelssohn, Verdi, Doppler. Claudi Arimany, flauta; Patrick Dillery, flauta; Michael Wagemans, piano.

Diumenge, 19 de juliol, a les 20h. Obres de: Beethoven, Schumann. Alexander Zababurkin, violoncel; Carl Pontén, piano.

Diumenge, 26 de juliol, a les 20h. Obres de: Mozart, Franck, Schnittke. Victor Kuleshov, violí; Eugene Skovorodnikov, piano.

Diumenge, 2 D’agost, a les 20h. Obres de: Brahms, Serra. Marc Armengol, violí; Mark Friedhoff, violoncel; Gennadt Dzyuvenko, piano.

Dimecres, 5 D’agost, a les 20h. Obres de: Bach, Brahms, Mompou. Michael Bourdoncle, piano.

Diumenge, 9 D’agost, a les 20h. Concert especial dedicat al centenari de la Costa Brava. Estrena del ?Concert Català? de Françoise Choveaux. Carles Lama & Sofia Cabruja, piano a quatre mans. Orquestra de Cambra de L’Empordà. Carles Coll, director. Obres de: Toldrà, Cassú, Lamotte de Grignon.

Dimecres, 12 D’agost, a les 20h.Obres de: Mozart, Beethoven, Chopin. Maurizio Moretta, piano.

Diumenge, 16 D’agost, a les 20h.Obres de: Brahms, Piazzolla. Trio Brahms.

Dimecres, 19 D’agost, a les 20h.Obres de: Mozart, Debussy, Ravel, Münch. Martin Münch, piano.

Diumenge, 23 D’agost, a les 20h. Obres de: Geminiani, Chopin, Saint-Saëns, Grieg. Gordana Josifova, oboè i corn anglès; Elena Atanasovska, piano.

Dimecres, 26 D’agost, a les 20h. Concert commemoratiu any Albéniz. Obres de: Albéniz. Lluís Grané, piano.

Diumenge, 30 D’agost, a les 20h. Obres de: Franck, Poulenc, Falla. Qian Zhou , violí; Bernard Landskey, piano.

Cicle de Joves Intèrprets

Dimecres, 5 D’agost, a les 19h. Obres de: Chopin, Schumann, Mompou. Raúl Peixoto, piano.

Dimecres, 12 D’agost, a les 19h. Obres de: Beethoven, Liszt, Viñes. Enrique Lapaz, piano.

Dimecres, 19 D’agost, a les 19h. Obres de: Scarlatti, Prokofiev, Dotras. Carles Marigó, piano.

Dimecres, 26 D’agost, a les 19h. Obres de: Schubert, Poulenc, Montsalvatge. Isolda Crespi i Jordi Armengol, piano a quatre mans.