Estrena a Barcelona d’'Alícia', nou espectacle familiar de la companyia de dansa Thomas Noone Dance

Del 21 al 23 de novembre es podrà gaudir a l'Espai Dansat de Thomas Noone Dance amb l’estrena a Barcelona d’Alícia el nou espectacle de dansa familiar de la companyia, i sessió triple de les coreografies Watch Me, As If I & Brutal Love Poems

L’espectacle Alícia està inspirat en Alícia al País de les Meravelles de Lewis Carrol, l’obra per a quatre ballarins vol transmetre la idea de que amb l’ajuda de la imaginació i la fantasia tot és possible. Sense ser una lectura literal, Alícia s’inspira de les situacions més anàrquiques de la novel·la. El fil conductor de l’espectacle és una maleta que conté tot l’attrezzo i que acompanya en tot moment a la protagonista.

Pel que fa a Watch me, As if I & Brutal Love Poems és un programa triple de tres peces curtes per a gaudir de la dansa física i excitant que caracteritza TND.

Brutal Love Poems és una de les últimes creacions del coreògraf britànic, que s’ofereix aquí en un mateix programa al costat del duo Watch Me i As If I, també de Noone, una combinació que garanteix al públic una estimulant vetllada de dansa contemporània.

Les coreografies de Watch Me i Brutal Love Poems comparteixen com a fil conductor l’amor i les relacions personals, tot i que cadascuna des d’una perspectiva diferent. Brutal Love Poems és una investigació abstracta per a quatre ballarins que evoca un estat emocional mentre que Watch Me és interpretada per un duo i posa l’accent en la mirada i la percepció que té l’espectador.

A As If I, Thomas Noone elabora una coreografia per a un sol ballarí, ell mateix, i parla de la relació entre el coreògraf i l’intèrpret.