Estrena de "L'Endrapasomnis" en la celebració dels 20 anys de la desaparició de l'escriptor alemany Michael Ende

L'espectacle de teatre i titelles compta amb la música original i en directe de la Tresca i la Verdesca.

L’endrapasomnis o DasTraumfressrchen (1978), tal com s’anomena en la seva versió original, és un conte de l’autor i dramaturg alemany Michael Ende – autor de La història interminable i Momo-. El 2015 se celebra el vintè aniversari de la mort de l’autor i el SAT! ha programat del 10 al 25 de gener l’espectacle familiar L’endrapasomnis, una versió del conte posada per primera vegada en escena en català per la Cia. Teatre al Detall amb la música original i en directe de La Tresca i la Verdesca. El clàssic, en paper, també ha estat reeditat enguany per l’Editorial Joventut.

La història explica que al País de la Bona Son hi ha una princesa anomenada Dormissona que no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien què hi poden fer i el rei decideix emprendre un gran viatge per cercar un remei que guareixi el mal de la seva filla. El trobarà en un personatge màgic que s’alimenta dels malsons: l’Endrapasomnis.

Nosaltres hem decidit donar-li la volta per explicar una història onírica i màgica que parla de la por, de les pors que tots tenim, grans i petis,de la necessitat de sentir-nos acompanyats, del valor terapèutic dels contes i de com busquem remeis i solucions ben lluny, quan la resposta es tan senzilla i tan evident que a vegades, fins i tot, és dins de nosaltres mateixos.” explica la Cia. Teatre al Detall.

Horari de les funcions:

Dies: 10,11,17,18,24 i 25 de gener

Horari: Dissabtes a les 17:30h. Diumenges i festius a les 12h i a les 17.30h