Estrenes de febrer de 2010 al Teatre Lliure

Josep Mª Flotats torna al Teatre Lliure 32 anys després del seu debut amb El encuentro de Descartes con Pascal joven

2666, L’adaptació teatral de la monumental obra de Roberto Bolaño (i Premi de la Crítica de Barcelona al millor espectacle teatral, millor dramatúrgia i millor escenografia de 2007, Premi Internacional Terenci Moix de les arts escèniques 2008, Premi Qwerty 2008 a més guanyador de dos premis Max de l’edició de 2009: millor espectacle teatral i millor ecenografia), torna als escenaris del Teatre Lliure els dies: 5, 6 i 7 de febrer a la Sala Fabià Puigserver.

Carles Santos recupera la posada en escena de La pantera imperial. L’espectacle, estrenat el 1997 al Festival de Peralada i representat en temporada al Teatre Lliure de Gràcia, es podrà tornar a  veure a Barcelona (per primera vegada a la ciutat comtal amb el cor en directe). Un cos a cos amb la música a través de Bach, de la Passió segons Sant Mateu al Clave ben temperat passant per la Fuga en LA menor o l’ària de la cantata n.37. A la Sala Fabià Puigserver a partir del 17 de febrer.

Continua el vincle del Teatre Lliure amb el teatre argentí més innovador amb l’estrena de El desarrollo de la civilización venidera de Daniel Veronese a l’Espai Lliure a partir del 18 de febrer. En aquesta ocasió Veronese ens presenta la primera part del Proyecto Ibsen amb una revisió personal sobre Nora.

Josep Mª Flotats torna al Teatre Lliure 32 anys després del seu debut amb El encuentro de Descartes con Pascal joven, un text de Jean-Claude Brisville que ha fet una extensa i exitosa gira per l’Estat espanyol. A la sala Fabià Puigserver a partir del 24 de febrer.

Etiquetes:
, ,