Èxit del Festival Shakespeare en la seva primera edició a Mataró, amb un 90% D’ocupació

Teatre de qualitat a la capital del Maresme

Unes 2500 persones han pogut gaudir de la programació internacional i la producció pròpia de Xavier Sabata en aquesta onzena edició
El Festival Shakespeare ha portat als escenaris de la Masia Can Ribot uns dos mil cinc-cents espectadors en la seva primera edició a Mataró. El Rei Lear, D’Oriol Broggi, va clausurar el certamen, que es tanca amb un 90% D’ocupació, xifra molt positiva per un festival que vol créixer i consolidar-se al territori del Maresme.

Enguany, mantenint L’estructura de combinar teatre, dansa, circ i música, una programació formada per vuit espectacles distribuïts al llarg de la setmana passada a Santa Susanna (Can Ratés) i Mataró (Can Ribot i Ermita de Sant Simó), s’ha destacat per la producció pròpia del Festival, ?The concord of sweet sounds’ de Xavier Sabata, i tres espectacles internacionals: Sonnets, de Norah Krief, que va inaugurar la programació a Mataró el dia 30; Peines D’amour pedues de Hélène Cinque; i Burgher King Lear del portuguès Joao Garcia Miguel. Les variades propostes de petit i mitjà format s’han desenvolupat al llarg D’agradables tardes i nits a L’aire lliure, culminant amb un sopar al mateix recinte de la masia.

El Festival Shakespeare ha atret L’atenció del públic autòcton i D’espectadors provinents de L’àrea metropolitana de Barcelona. A banda, també ha tingut una excel.lent resposta per part del públic en conferències i cursos dins del marc del propi Festival.

Etiquetes:
, , ,