Exposició de fotografia Eugenio Ampudia. Concert pel Biocè

Un recull d’imatges de l’acció que es va fer al Gran Teatre del Liceu

Redacció.- La Fundació Lluís Coromina presenta l’exposició de fotografia Eugenio Ampudia. Concert pel Biocè, un recull d’imatges de l’acció Concert pel Biocè del reconegut artista conceptual Eugenio Ampudia. La mostra s’inaugura aquest divendres 17 de setembre a les 19:30 a l’Espai Isern Dalmau de Barcelona i es podrà visitar fins al 13 de novembre.

L’acció Concert pel Biocè d’Eugenio Ampudia, que va comptar amb la participació de la Fundació Lluís Coromina, va tenir lloc el 22 de juny de 2020 al Gran Teatre del Liceu amb motiu de la reobertura de l’emblemàtic espai cultural després del confinament i l’estat d’alarma causat per la crisi sanitària del Covid-19. L’artista va idear aquest “concert botànic” com un acte simbòlic d’un canvi de paradigma, i va comptar amb 2.292 plantes –l’aforament total del teatre– i la participació del quartet de corda UceLi Quartet, que va interpretar la peça Crisantemi de Giacomo Puccini.

Realitzada amb la col·laboració de la galeria Max Estrella, l’exposició Eugenio Ampudia. Concert pel Biocè inclou diverses imatges de la citada acció, així com un vídeo artístic del projecte. Amb aquesta mostra, la Fundació Lluís Coromina vol reivindicar un dels seus principals lemes, Som natura, i plasmar una vegada més el seu desig de donar suport a iniciatives disruptives que posin en valor la importància de preservar els ecosistemes naturals.

L’exposició, que s’inaugura aquest divendres 17 de setembre i tindrà un aforament limitat, es podrà visitar de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h.