Exposició ROMA AMOR al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

El Museu organitza, dissabte 17 i diumenge 18 de maig, unes Jornades de Portes Obertes a totes les seves seus

L’exposició es una proposta innovadora que uneix arqueologia i creació contemporània per a fer una reflexió sobre un moment fonamental de la cultura romana en general ?el final de la República i L’inici de L’Imperi romà amb August i la dinastia julioclàud
L’exposició ROMA AMOR de Virginie di Ricci i Jean-Marc Musial, es una proposta innovadora que uneix arqueologia i creació contemporània per a fer una reflexió sobre un moment fonamental de la cultura romana en general ?el final de la República i L’inici de L’Imperi romà amb August i la dinastia julioclàudia?, i de L’evolució de Tàrraco en particular amb L’obtenció de L’estatut de colònia de dret romà atorgat per Cèsar i la designació, per part D’August, com a capital de la Provincia Hispania Citerior.
El dissabte 17 de maig el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona participa per segon any en la celebració de ?La nit dels Museus’, una iniciativa francesa, que s’ha convertit en una manifestació europea amb la voluntat de democratització i D’obertura dels museus a tots els ciutadans. El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona obrirà, doncs, les seves portes en un horari no habitual, de les 21:30 a les 24 h, en el qual els visitants podran gaudir de la projecció de la pel·lícula Juli Cèsar de Joseph L. Mankiewicz , així com visitar L’exposició ROMA AMOR.
I amb el mateix motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza, dissabte 17 i diumenge 18 de maig, unes Jornades de Portes Obertes a totes les seves seus (Museu Arqueològic, Museu i Necròpolis Paleocristians (Exposició ?El món de la mort a Tàrraco?), Vil·la romana dels Munts (Altafulla), Vil·la romana de Centcelles (Constantí). També es podrà visitar, de manera gratuïta L’exposició temporal ?ROMA AMOR? a la Sala D’exposicions temporals del Museu Arqueològic, Plaça del Rei, 5.

Etiquetes:
, ,