Fahid Abdelkhalek & Mohamed El Khiyari

El xou humorístic dels prestigiosos còmics marroquins s'estrena al Temporada Alta

Moul Taxi i Moltes coses a dir són els últims espectacles de dos dels humoristes marroquins més reconeguts i alhora representants de dues generacions de comediants
El Festival Temporada Alta presenta aquest dissabte 22 de novembre al Teatre Municipal de Girona, en una funció única, Moul Taxi i Moltes coses a dir, els últims espectacles de Fahid Abdelkhalek i Mohamed El Khiyari, dos dels humoristes marroquins més reconeguts i alhora representants de dues generacions de comediants.

Els seus monòlegs es caracteritzen per donar una visió irònica i sarcàstica de la realitat del seu país que no està exempta D’una bona dosi de consciència social. Encara que Abdelkhalek es troba en els inicis de la seva carrera, ja s’ha situat en la línia de còmics consagrats com el mateix El Khiyari que, malgrat fer teatre des de ben jove i ser director de la seva pròpia companyia, va assolir una gran popularitat arran de la seva participació en sèries televisives. Les actuacions fora del seu país suposen un nou pas en les seves trajectòries.

Els veurem primer per separat amb els seus respectius monòlegs, D’uns 40 minuts cadascun, per acabar tots dos plegats en una actuació de 20 min. Una nit pensada especialment per als ciutadans D’origen marroquí que viuen a casa nostra, així com per a tots que la volguem compartir.