El FAR encara la recta final amb Joan Masdéu, Camerata XXI i Alba Forasté i Tothom ho sap amb Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí

El cantant reusenc Joan Masdéu, regalarà en primícia un tast de les cançons més significatives que conformaran el seu nou disc

Redacció.- El FAR, Festival de les Arts de Reus comença aquest divendres, durant tres dies, fins diumenge, actuaran al festival Joan Masdéu, Camerata XXI i Alba Forasté i Tothom ho sap amb Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí. De la mà de Francesc Cero-Ferran, el FAR ha estrenat des del 30 de juny i fins aquest diumenge 8 obres fruit de projectes molt personals singulars pensades especialment per exhibir-se en un dels espais més emblemàtics de Reus, l’Institut Pere Mata.
El divendres, el cantant reusenc Joan Masdéu regalarà en primícia un tast de les cançons més significatives que conformaran el seu nou disc. Una petita joia en format acústic que vindrà acompanyada per un repàs als millors temes de la seva carrera musical. Una ocasió especial per a explorar la vessant més íntima i propera de la producció de Masdéu.
L’endemà, l’orquestra Camerata XXI i la soprano Alba Forasté bressolaran el capvespre del vuit de juliol oferint-nos un concert líric (i de música clàssica) que ens convidarà a respirar fins la darrera gota de la essència d’una exquisida selecció d’àries, temes i variacions que permetran a l’espectador emocionar-se amb les notes de les millors composicions musicals de tots els temps.
El diumenge, posarà el punt i final al festival Tothom ho sap, un espectacle de petit format que vol compartir amb el públic l’univers del desaparegut Leonard Cohen de la mà de Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí. Una de les millors perles teatrals de la temporada 2017 que construeix un món íntim i singular que ens convida a pensar: quantes vegades hem escoltat cançons com “Suzanne” o “The partisan”, i hem volgut deleitar-nos en cadascuna de les paraules, de la poesia de Cohen.