Feliu Ventura presenta en exclusiva al BARNASANTS Referents, un nou disc amb versions, homenatges, rareses i temes en directe

Aquest treball forma part de la celebració dels 20 anys de l’artista als escenaris

El Festival BarnaSants té el privilegi d’acollir aquesta setmana un concert molt especial: la presentació de Referents, el nou treball de Feliu Ventura.

Aquest disc forma part de les celebracions de l’artista pels seus 20 anys de trajectòria, complerts pel de Xàtiva l’any passat, i serà un concert exclusiu pel Festival Barnasants. L’única oportunitat de gaudir en directe d’aquest repertori tan singular!

La gènesi del disc es remunta a l’any passat. El 2013 Feliu Ventura complia dues dècades als escenaris. L’artista volia una celebració, i que aquesta fos col·lectiva… així que va decidir engegar una campanya de micromecenatge sota el nom de Vers l’infinit, amb l’objectiu d’aconseguir enregistrar un disc en directe que commemorés les seves dues dècades en actiu. En tres dies ja havia assolit l’objectiu gràcies a les aportacions de 289 mecenes, i per això amplià la fita amb una nova xifra, afegint llavors al lot un disc especial de versions i rareses.

El resultat és Referents, un treball amb 17 temes que aplega homenatges, rareses i temes en directe.

Referents és, doncs, un disc de celebració i polièdric, l’espina dorsal del qual és el nou material enregistrat per l’ocasió amb Borja Penalba i Pau Chàfer, ja siguin cançons pròpies revisitades o siguin versions d’autors que Feliu Ventura ha volgut reivindicar com a referents.