"Festival" al Liceu amb Sanjosex en la recta final del cicle, el proper dijous 26 de novembre

Carles Sanjosé porta l’aclamat disc Festival al Foyer del Liceu el proper dijous 26 de novembre

Músiques Sensibles encara la recta final de la seva tercera edició amb el directe del seu cinquè disc “Festival”, produït per Quimi Portet [26.11]; el rock vindicatiu de Cesk Freixas a “Protesta” [2.12] i la presentació a Barcelona de “First Mind”, l’àlbum de debut en solitari de l’ex membre de Portico Quartet, Nick Mulvey [3.12]. 

 

Un retorn esperat

Després de cinc anys sense noves cançons, Sanjosex torna a escena amb “Festival”, un disc ric en matisos on experimenta amb la seva vessant més divertida i irònica. Carles Sanjosé ha perdut la por i, sota la producció de Quimi Portet, presenta quinze cançons carregades de vitalitat. 

 

Arrels reivindicatives

Cesk Freixas arriba al Foyer amb el retorn a les arrels reivindicatives i literàries connectades amb un so més contundent, el del seu cinquè treball, “Protesta”. El març de 2014, Freixas rebia el reconeixement del públic guanyant en vuitè Premi Enderrock de la seva trajectòria. 

 

Tanquem amb estrena 

Músiques Sensibles tanca la seva tercera edició dijous 3 de desembre amb la presentació a Barcelona del primer treball en solitari del britànic Nick Mulvey, “First Mind”. Mulvey, que havia format part del grup de jazz d’avantguarda Portico Quartet, s’ha reinventat virant cap al folk clàssic de Nick Drake sense renunciar a la complexitat i la riquesa de les influències de músics com Steve Reich o Philip Glass. 

 

Cultura i societat, els motors del projecte 

El 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer . El criteri amb què s’escullen les entitats amb què col·laborem és el següent: que siguin poc conegudes per la societat en general i que estiguin ubicades a diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat.