Torna el Festival d'Art Digital i Electrònica

Hi trobarem música, instal.lacions, disseny, xerrades, formació i innovació al voltant de la tecnologia electrònica i digital

Torna el FADE de la Cellera de Ter amb una 7na edició carregada de sorpreses i experiències per a gaudir tant del poble com de l’ús creatiu i innovador de les noves tecnologies. Any rere any s’esforça per apropar d’art digital i la música electrònica més actuals. 

Dimecres 15 de juliol a les 21:30h a la placeta es farà una xerrrada “Intel·ligència  Artificial” protagonitzada per Carles Morales.

Dijous 16 de juliol al matí a ca les Germanes es farà el taller “Caixes de llum” i el taller “Newskid”. I a la Cellera hi haurà un taller de “dibuix amb GPS”.

A les 18:00h a la Llar de Jubilats hi ha la presentació de les propostes del FADE 2015, a les 21:30h  a la placeta es passarà un documental “Aware” i a les 22:00h també a la placeta, es passarà un documental interactiu “Això Nostre”. 

Divendres 17 de juliol a les 21:30h hi ha la presentació del FADE 2015 a la placeta, a les 22:00h Bust Cantaire (Jordi Teixidor, mapping), a les 22:30h una proposta visual tant per petits com per grans “Tempesta de neu” al pati de ca les Germanes i a partir de les 23:15h al Passeig de l’estació hi haurà una sessió de DJ. 

I per últim, Dissabte 18 de juliol hi haurà activitats programades per tot el dia de tot tipus i per a gran varietat d’edats.