El festival Emergent porta les arts en viu a diferents pobles del Gironès

Quimi Portet, Les Anxovetes, Marta Pérez, Marc Martínez, Duo Laos i Cia La Manjo Jueves protagonitzaran la primera nit a Sarrià de Ter

Redacció.- Demà dijous comença el Festival Emergent, el festival que porta les arts en viu a diferents pobles del Gironès del 29 de juny al 8 de juliol: Sarrià de Ter, Quart, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.
Quimi Portet, Les Anxovetes, Marta Pérez, Marc Martínez, Duo Laos i Cia La Manjo Jueves protagonitzaran la primera nit Emergent a Sarrià de Ter. El festival aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària. Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent.
Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown o el circ són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.
Els artistes d’aquestes 6 nits són: Quimi Portet, Roger Mas, Tortell Poltrona, Belda & Sanjosex, Peyu, Quartet Mèlt, Faixedas, Miquel Abras, Marta Pérez, Cia La Mano Jueves, Duo Laos, Les Anxovetes, Marc Martínez, Guillem Ramisa, Cia Zero en Conducta, Eduard Canimas, Circ Pistolet, Maria Villate, La Puça Diatònica, Anna Plotnikova, Pau Alabajos, Pere Hosta, Pablo Serna, Valeria Guglietti, Eduard Gener, Kerol, Xavi Lozano, Carlo Mô & Mr. Di, Fakir Testa, Chey Jurado, Guillem Roma, Matthew Mc Daid, Pere Rafart, Maria Arnal i Marcel Bagés, Planeta Impro, Paula Valls i David Julià són els 36 artistes que portaran les arts en viu a la plaça del poble.
El preu de l’entrada és popular: 10€ per persona el dia de la funció i 7€ si es compra anticipadament a l’Ajuntament de cada municipi. També es pot adquirir un abonament per 6 dies (30€) o per 3 (22€) i pels espectadors menors de 12 anys és gratuït. Hi ha servei de bar i menjars cada dia.