El Festival In-Somni porta a Nacho Vegas i als nord-americans The Atom Age

Del 8 al 11 de juny a Girona i Salt

Redacció.- Un any més, l’organització del festival, fidel a la seva trajectòria, ens cita per presentar –en rigorosa exclusiva– grups i artistes que d’una manera o altra destaquen a nivell estatal i/o internacional, i que actuaran a les ciutats de Girona i Salt per primera vegada.
Aquest any hi actuaran Nacho Vegas, The Toy Dolls, El Drogas y La Banda Trapera del Río, a més pel festival passaran un nodrit nombre d’artistes: la nova revelació del rock, Holy Bouncer, el folk i rock de les joves Kinsale, els nord-americans Gringo Star, considerats els nous Tame Impala, el punk rock dels Crim des de Tarragona i El Último Vecino amb el seu disc ‘Voces’ i la seva peculiar barreja de The Smiths amb Golpes Bajos.
Com ja és habitual, en ocasions són autèntiques descobertes. Apostes personals dels programadors del festival, però també del públic, que ens demana “altres idees i altres propostes” que van més enllà de la mateixa música i grups que veiem repetidament en els nostres escenaris. Per això presentarem de nou estils de música i artistes que ningú més a les nostres comarques ha presentat o, en tot cas, s’ha atrevit a proposar.
El festival IN-SOMNI és un dels més emblemàtics de Catalunya, gràcies en part a la seva etapa d’itinerància, però especialment a les seves programacions. No tan sols perquè congrega un nombre important de públic –que també–, sinó perquè es mou en un terreny complexe i arriscat del sector musical. Aquí rau la raó de ser del festival i la seva tasca cultural i de divulgació musical.