Festival Jardins Pedralbes, una nova edició del tot eclèctica

32 músics i artistes en 36 nits

Redacció.- S’han presentat els últims noms de la novena edició del Festival Jardins Pedralbes, que començarà el proper 1 de juny fins el 24 de juliol del 2021, i que comptarà amb les actuacions de Sara Baras, Love of Lesbian, Loquillo, Rosario, Manel, Raphael, Niña Pastori, James Rhodes, Woodkid, Viva Suecia, Zahara, Hombres G, Vanesa Martín, Alvaro Soler, Salvador Sobral, Miguel Poveda, Aitana, Fangoria, Diego El Cigala, Rozalén, Mónica Naranjo, Carlos Rivera, Amaia, Luka Sulic (2Cellos), Alan Parsons, Nathy Peluso, Miguel Ríos, Nit de Musicals “Jardins de Broadway”, Andrea Motis, La Bien Querida, Myles Sanko i Gala de Ballet Étoiles de l’Òpera de París.

El Festival Jardins Pedralbes, celebrat a l’idíl·lic jardí del Palau Reial, convida al públic a gaudir de les actuacions de 32 músics i artistes en 36 nits. La diversitat d’estils és un dels símbols d’identitat del festival en el qual es poden trobar tot tipus de propostes amb un denominador comú: la qualitat musical. Des d’estrelles del pop d’indiscutible èxit, passant per grups alternatius que reivindiquen la seva pròpia manera d’entendre la música fins a artistes que porten enlluernant al públic des de fa molts anys.

Abans dels concerts principals, es programaran actuacions en dos escenaris situats a l’espai Village, l’Escenari SEAT Mó i l’escenari acústic,  on el talent emergent trobarà el seu lloc. Una oportunitat perquè el públic descobreixi el potencial dels artistes que comencen, i al mateix temps, un aparador de luxe per a donar-se a conèixer com a músic. Aquesta programació d’artistes tindrà la seva presentació durant el mes de maig a CASA SEAT.
Després del concert principal, el ritme seguirà en aquest espai convertit en la millor terrassa a l’aire lliure.

El Festival Jardins Pedralbes és una experiència única que apel·la als cinc sentits a través de la música, la cultura i la gastronomia en un entorn gairebé màgic, el que adquireixen els Jardins de Pedralbes en les nits d’estiu. La gastronomia també tindrà, com sempre, un paper molt important: s’han sumat restauradors i noves propostes que es presentaran durant el mes de maig.

Nit Solidària

El 2 de juny es celebrarà la tercera edició de la Nit Solidària Festival Jardins Pedralbes. La vetllada comptarà amb l’actuació de Sara Baras, i es destinaran tots els fons recaptats al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona, el nou centre d’oncologia pediàtrica que obrirà les seves portes a inicis de 2022 gràcies a la col·laboració ciutadana.