El festival Musicant de Campllong celebrarà la seva 17a edició del 25 al 29 d’agost

Posicionat com un festival de referència de música del país, l’organització ha pres les mesures necessàries per poder celebrar l’edició d’enguany tal com estava previst

Redacció.- Els organitzadors del Musicant confirmen, sempre que no hi hagi noves contra-indicacions sanitàries que ho impedeixin, la celebració de la 17a edició del Musicant de Campllong tira endavant com estava previst.
Ara com ara ja s’està treballant per garantir les millors condicions per al públic i els artistes convidats. S’adaptaran els espais per evitar aglomeracions i limitar els aforaments, s’ampliarà la zona de pàrquing, es modificaran els escenaris i espais per als artistes i se seguiran tots els protocols d’higiene necessaris per garantir la seguretat de tothom i el compliment dels protocols establerts per als espectacles públics.
La complicitat entre l’organització, els artistes, els patrocinadors i els col·laboradors han permès assumir l’edició d’aquest any excepcional com un repte de responsabilitat amb la cultura, amb la normalitat social i amb els assistents fidels i tots els aficionats a la música dels Països Catalans.
El festival ha presentat la programació d’enguany a la seva nova web on es detallen els diferents concerts que es podran veure del 25 al 30 d’agost en la que ja és la seva 17a edició. Organitzat per l’Ajuntament de Campllong, el Musicant vol ser el Festival de Música del País, amb la singularitat de programar només artistes de Catalunya, representant tot el territori i cultura catalana.
Pep Sala encapçala el programa de concerts, on també es podrà veure l’actuació de Locus Desperatus, un grup de música antiga especialitzat en la música medieval, Jonatan Penalba, cantautor d’origen valencià, Miquel Abras, que actuarà juntament amb el Cor Geriona i la Black Music Big Band la qual oferirà un espectacle inèdit de versions d’Aretha Franklin.
Les entrades sortiran a la venda el proper 15 de juliol. Tindran un preu d’entre 12 i 15 euros. També es podrà aconseguir un pack dels quatre concerts per 50 euros.