El festival Petits Camaleons es fa aquest cap de setmana amb Txarango, Manel i Blaumut com a caps de cartell

El festival també comptarà amb la música de Joan Miquel Oliver, La Iaia, Doctor Prats, Buhos i Fundación Tony Manero, entre d’altres, fins a completar una programació amb 38 artistes i 45 concerts

Redacció.- El festival Petits Camaleons celebra, del 30 de setembre a l’1 d’octubre, la seva siena edició amb 45 concerts i 38 artistes que conformen un cartell encapçalat per Txarango, Manel i Blaumut, sota la direcció artística d’Albert Puig. Tots tres repeteixen en aquesta cita de música gran per als més petits, com també ho faran La Iaia o Joan Miquel Oliver.
Petits Camaleons es desenvolupa a nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori Sant Cugat i els seus voltants: amb el propi Teatre-Auditori, les carpes Raluy i Arborètum, l’escola de música Victòria dels Àngels i el Conservatori de Sant Cugat.
A més, enguany, el festival estrena dos nous espais: la Carpa Solidària, on les ONGs que treballen amb infants podran mostrar al seva feina; i el Jardí dels Camaleons, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.
Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials i de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats.
També hi ha espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i les descobertes com l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’àrea de jocs.