Festival Strenes 2020 transformarà Girona i avança els artistes que hi actuaran

L’Strenes se celebrarà del 28 de març al 03 de maig

Redacció.- Un any més, el Festival Strenes transformarà Girona en l’epicentre musical de Catalunya. Serà del 28 de març al 3 de maig, que la capital del gironès presentarà als milers d’espectadors fidels a l’Strenes, les principals novetats musicals que marcaran la primera meitat de 2020. A més, amb una posada en escena de luxe gràcies als emplaçaments únics dels concerts sempre a l’alçada de les estrenes que acullen.
El Festival Strenes 2020 presentarà el 30 d’abril l’esperadíssim nou disc de Blaumut a l’icònic escenari de les escales de la Catedral. Serà el quart disc d’una de les millors bandes de pop del país, creadors d’himnes tan populars com “Bicicletes” o “Pa amb oli i sal”. També acollirà el 3 d’abril a l’Auditori de Girona un dels concerts més originals i irrepetibles de l’any que commemorarà el 25è aniversari d’un dels discos contemporanis més mítics. Es tracta de Nirvana Unplugged in New York, interpretat per la violoncel·lista escollida per Kurt Cobain que va enregistrar el disc acompanyada pel grup de tribut internacional The Buzz Lovers. Amb aquest concert es podrà reviure íntegrament un dels discos més icònics del grunge amb una escenografia que recrearà la original.
Una data imprescindible pel públic català serà el concert especial que oferirà Miki Núñez acompanyat d’amics el 25 d’abril a l’Auditori de Girona. Serà un concert únic i irrepetible on es veurà el terrassenc interpretar les cançons del seu disc Amuza, amb col·laboracions que no decebran.
El Kanka tampoc es vol perdre l’oportunitat de presentar les cançons del seu nou disc, CanEpé. Serà el 18 d’abril a l’Auditori de Girona, una data que el cantautor malagueny aprofitarà també per repassar les cançons més importants de la seva carrera.
Serà dissabte 2 de maig quan La Casa Azul, el gran referent d’electropop i indie pop d’aquest país, oferirà un únic concert a les escales de la Catedral. Per la seva banda, el reconegut grup espanyol d’indie rock León Benavente presentarà el 4 d’abril a la Sala Mirona el seu últim treball, Vamos a volvernos locos.
Així mateix, la SUU, que s’ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, presentarà oficialment Ventura, el seu esperat segon disc, produït pel reconegut cantant, compositor i il·lustrador Carlos Sadness, a l’Auditori de La Mercè.
La faceta internacional de l’Strenes la protagonitzarà el 17 d’abril a l’Auditori de Girona, un dels fundadors de la llegendària banda Sonic Youth, considerat un dels millors guitarristes del món, que acaba de gravar nou disc amb un dels grans músics i productors de casa nostra, Raül Refree. Lee Ranaldo i ell firmen a mitges Names of North End Women, que es podrà escoltar en directe per primera vegada a Girona.