El Festivalet de Roses escalfa motors aquest cap de setmana amb una desena d’activitats lúdiques i culturals

Un concurs de pintura ràpida, un concert mindfulness, excursions i teatre, algunes de les activitats

Abans de que la Platja de Roses s’engalani per acollir la tercera edició del Festivaleton actuaran, durant els dies 10 i 11 de novembre, Joana Serrat, Floridablanca, Tversky, Beth i Cor Blanc, el certamen ha programat durant aquest proper i llarg cap de setmana que s’inicia demà dijous 1 de novembre una bateria d’activitats culturals i lúdiques amb la intenció de començar a escalfar motors dinamitzant el municipi.
La primera activitat es farà el dijous 1 de novembre  a les 17 hores al Castell de la Trinitat amb la lectura dramatitzada de l’obra de Fages de Climent Les bruixes de Llers, més l’anomenat Recital de poesia posta de sol (+ info aquí). Aquells que vulguin pujar amb el Tren Roses Express (opcional) han d’estar a les 16.30 h a la Oficina de Turisme. Podeu fer les inscripcions aquí.
Dissabte 3 de novembre se celebra (15h) el Concurs de pintura ràpida de la posta de sol de Roses que convida als pintors de la contrada a copsar la bellesa de la vila. Les inscripcions es faran  el mateix dia a l’àrea de Promoció Econòmica de Roses (C/ Madrid, 1) i disposeu  de les bases en aquest enllaç.  També dissabte  (16.30h) s’organitza una visita guiada al Castell de la Trinitat durant la posta de sol per conèixer les llegendes del municipi (reserves al telèfon 972 151 466, + info aquí); i per aquells que vulguin anar d’excursió, a les 17 hores, s’inicia la Excursió Posta de sol al Pla de les Gates; la sortida es fa des de la taquilla del Tren Roses Exprés, de manera que  es puja amb el tren i es baixa caminant durant la posta de sol. Les inscripcions es poder fer aquí.
Diumenge (17h) al Castell de la Trinitat és el dia del mindfulness amb el Concert per a sensacions interiors en sol menor d’Edgar Tarrés, una experiència meditativa amb sons harmònics que inclou també una degustació de te sensorialdurant la posta sol. No cal inscripcions i l’entrada és gratuïta. I diumenge també, es faran dues sessions (a les 10 h i 16.30 h) de Tai Ji, una disciplina de Taitxí Txikung, a la Platja de la Perola; aquesta activitat també és gratuïta però cal dur roba còmoda.
FESTIVALET DE ROSES
El Festivalet de Roses  es durà a terme els dies 10 i 11 de novembre i proposa concerts de música indie i electrònica a la platja de Roses en un format minimalista i chill out, els quals es duen a terme durant la posta de sol creant un escenari natural espectacular, i que es complementen  amb una selecció de gastronomia local, ja sigui en format de tastets com en format de menús gastronòmics, a banda d’un Concurs d’Instagram.