El Festivalot, festival de música en família, ha presentat la programació d'aquesta 5a edició

El Pot Petit, Xiula, Macedònia o The Sey Sisters entre els seus concerts gratuïts al Parc de la Devesa

Redacció.- El Festivalot ha presentat tota la programació de la seva cinquena edició, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny. El festival de música en família de Girona ja havia fet un avançament dels concerts de Doctor Prats, Obeses, Reggae per Xics, Joan Dausà i Hits per a nadons. Avui ha anunciat tots els concerts gratuïts que es faran al Parc de la Devesa. Destaquen les actuacions de El Pot Petit, Xiula, Macedònia, The Sey Sisters, Nyandú o Natxo Tarrés & The Wailers (concert tribut a Bob Marley); així com les sessions de dj que faran Lluís Gavaldà i Joan Colomo o els concerts de The New Raemon i Jordi Tonietti.
Els Amics de les Arts, directors artístics del festival, han presentat tota la programació i han celebrat els cinc anys d’èxits del Festivalot. Han destacat la programació de qualitat i el gran èxit de públic que té el festival, que atreu famílies d’arreu de Catalunya. Hi han estat presents l’alcaldessa Marta Madrenas i el regidor de cultura Carles Ribas. Des de l’Ajuntament i la Diputació de Girona han destacat el format d’èxit del festival, la seva singularitat de ser 100% family friendly i també els seus projectes i activitats amb diferents escoles de Girona i Salt, així com escoles de música. També s’ha destacat la tasca d’integració que es fa amb diferents projectes com actuacions conjuntes amb artistes per part d’escoles susceptibles a alumnes amb risc d’exclusió o cessió d’entrades gratuïtes, junt amb altres accions que tenen per objectiu obrir el Festivalot a tothom.
Com a novetat, el Festivalot amplia la seva zona de foodtrucks i al Palau de Fires se celebrarà el Festivalot Market, un espai comercial on es faran diverses activitats com signatures d’artistes o pintacares amb temàtiques musicals.