El Festivalot portarà a Girona més de 30 concerts familiars aquest cap de semana

Doctor Prats, Joan Dausà, Obeses, El Pot Petit, Xiula, Macedònia o The Sey Sisters són els caps de cartell a l’edició

Redacció.- Aquest cap de setmana se celebra el Festivalot, Festival de Música en Família de Girona. Una molt variada oferta de concerts pensada per a grans i petits, molts d’ells gratuïts, junt amb activitats i serveis a les famílies són la fórmula d’èxit d’aquest festival familiar que amb cinc anys ja s’ha convertit en un esdeveniment de referència. Es preveu que més de 20.000 persones assistiran al Festivalot.
El Festivalot portarà al Parc de la Devesa i l’Auditori de Girona més de 30 concerts i activitats gratuïtes durant el cap de setmana. Destaquen els atractius concerts ‘de grans’ pensats per als més petits (ja que es fan en un horari adaptat i amb una durada i format ja pensats per als més petits) com són Doctor Prats, Joan Dausà, Obeses, The Sey Sisters, Nyandú, el concert tribut a Bob Marley que fa Natxo Tarrés (Gossos), The New Raemon i les sessions de dj que portaran Joan Colomo i Lluís Gavaldà. Per altra banda, espectacles i concerts ja pensats per al públic familiar com són Reggae Per Xics, Xiula, El Pot Petit, Macedònia, Jordi Tonietti, Bufa&Sons, Girafes o Hits per a nadons complementen aquesta programació tan variada en estils com tipus de famílies a qui es dirigeix el festival.
Enguany el Festivalot s’amplia amb el Festivalot Market, un espai comercial pensat per a les famílies on hi haurà alguns serveis, signatures d’artistes i activitats diverses. Al Parc de la Devesa també hi haurà una zona de foodtrucks.
Els membres del grup Els Amics de les Arts, promotors del Festivalot, expliquen que van crear el Festivalot quan van tenir fills i van pensar que a Girona els faltava un festival per anar a escoltar música en directe amb la família. L’èxit del festival ha fet que l’any passat s’hagués de traslladar a l’Auditori de Girona i el Parc de la Devesa, un espai ampli que garanteix la comoditat de les famílies i permet disposar de tres escenaris exteriors gratuïts, que se sumen a les instal·lacions de l’Auditori de Girona.
Gran part de la programació del Festivalot és gratuïta i els concerts de pagament tenen un preu de 12 euros, amb descomptes de fins a un 30%.