Finalitza Electrobeach Music Festival de El Barcarès amb les actuacions de Fatboy Slim i Axwell

Més de 20.000 catalans assisteixen al festival de la Catalunya Nord

El segon dia del Festival ha començat amb l’actuació de DJ Mico, de Fun Ràdio; el català Sergi Domene de Flaix FM; la formació britànica Lets Be Friends que actuen en en exclusiva a França i que en només un any ja s’han fet un lloc en l’escena del EDM mundial; Julian Jordan que forma part de la nova generació de DJ i productors holandesos; el mític Cerrone, que està considerat com un dels productors del disco més influents dels anys 70 i 80 a Europa; Sultan i Ned Shepard que són un dels duos més populars de l’escena EDM de Montreal; Sebastien Benett, que enguany actua en solitari després que l’any passat ho fes amb els Reepublic; Smash, que és el màxim exponent de la EDM de Rússia, i que va rebre l’encàrrec de fer l’himne dels Jocs Olímpics d’Hivern de Sotchi; Example, que està considerat l’Eminem britànic i un autèntic showman; Fatboy Slim, veterà DJ i referent de la música electrònica britànica i màxim exponent del gènere big beat; Sander Van Doorn, productor holandès, molt popular als Estats Units, que combina l’estil progressiu-pop i el trance-dance; Tinie Tempah, raper i compositor londinenc nominat als MTV Europe Music Awards i guanyador de diferents premis Brit Awards; i el suec Axwell, component de Swedish House Màfia, que conrea també grans èxits en solitari i és la punta de llança de l’escena sueca.

Al Beachstage, el nou escenari prop de la platja hi han actuat Sylvain Bullier, Freakshow, Marquen, Ocio, Doms Owls, Juli, John Lorvs i Kikker acompanyats del famós saxfonista camerunès Manu Dibango.

El Festival ha incrementat significativament l’assistència de públic, passant de les 56.000 entrades venudes l’any passat a les 80.000 de l’edició actual. D’aquestes un 20% corresponen a públic català. L’organització calcula que cada dia de festival han assistit uns 10.000 espectadors catalans. 

L’espectacle ha tingut lloc davant del vaixell Le Lydia, a la turística població del Barcarès, a 20 minuts de la frontera amb Girona. L’escenari de grans dimensions està considerat el major mai muntat a Europa, amb una alçada de 24 metres, un escenari de 570 metres quadrats, amb 450 metres quadrats de pantalles led i més de 120 tones de pes. 

L’Electrobeach Music Festival ha fet un esforç per ampliar la seva àrea d’influència, amb l’objectiu de ser el festival de música electrònica de referència també a l’altre costat de la frontera. La proximitat a zones molt poblades com Barcelona i la Costa Brava, la posada en funcionament dels busos del festival així com l’AVE directe han contribuït a augmentar l’assistència de públic català i espanyol.