Fira Medieval d'Hostalric

Hostalric celebra la 17a edició de la Fira Medieval els dies 29, 30 i 31 de març

La vila d’Hostalric tornarà a lluir les seves millors gales a l’entorn de la tradició i la cultura medieval
Una de les novetats d’aquest any està en el canvi d’ubicació d’algunes de les activitats. Així, els tornejos de cavalls, lluites de cavallers, els espectacles de serps i els de falconeria es faran al patí d’armes, a dalt de tot del castell. En aquesta edició s’hi han introduït exhibicions de dallar i afilar i es podrà veure una escola de cavallers infantil de la colla dels templaris.
Durant els dies de la fira també es trobaran activitats que recrearan la vida medieval com les exhibicions d’aus rapinyaires, tir amb arc, espectacles de foc, cavalls o el campament. Els espais que acolliran la Fira Medieval van des de la plaça dels Bous, l’entorn de la torre dels Frares, el claustre de l’Ajuntament, el carrer Major, el portal de carros i el fossat del castell, la fortalesa o la mina dels bolets.
La cloenda de la Fira Medieval es farà el diumenge 31 de març amb el sopar medieval. Tindrà lloc al pavelló municipal i hi participaran 800 comensals. Els sopar també serà amb un marcat estil medieval. Des de primeres hores del matí es couran cinc porcs, una vedella i mitja i es faran 500 litres de brou.