FiraTàrrega estrena un nou pol de programació dedicat a l’entreteniment

Ondara Park agrupa aquelles propostes de la fira dirigides a tots els públics i amb vocació popular

FiraTàrrega estrena enguany un nou pol de programació, que sota el títol Ondara Park agruparà les propostes més lúdiques del programa. Diversió i entreteniment assegurats, dirigits a tots els públics. 

La zona tindrà tres espais d’actuació: la Fassina, el carrer Migdia i el parc del Reguer. La programació matinal es dirigeix a un públic familiar. És el cas de l’espectacle d’animació Traps, de la companyia targarina Efímer, un itinerant amb tres dracs de més de 4 metres de llargària, confeccionats amb milers de retalls de roba; o bé la roller-disco del Dr. Batonga!, que recupera el concepte de les mítiques roller-disco dels anys setanta: una pista de patinatge ambientada amb una banda sonora ideal perquè grans i petits ballin sobre rodes. 

Ondara Park també tindrà espai per l’humor al carrer amb els espectacles del clown lleidatà Jam, que presenta El Mêtre, o Wet Picnic, companyia anglesa que s’inspira en la immediatesa i l’estrès de la societat actual i en la necessitat que sovint tenim que algú ens aixequi els ànims i l’autoestima. 

El pol d’animació seguirà de nit, on les peces amb vocació popular continuaran amb un concert de La Troba Kung-fú, en què Joan Garriga i la seva banda oferiran la “rúmbia vallesana” dels temes del seu darrer treball, Santalegria, i una revisió dels seus discos anteriors. Per la seva part, Guillem Albà & The All In Orchestra, oferiran el seu Marabunta, un espectacle de clown enèrgic amb música en directe, compost de cançons pròpies, gags absurds i cabaret, en un combinat d’improvisació, talent i la bogeria. També passarà per Ondara Park la Sidral Bass Band, 13 músics en acció destil·len música embriagadora, sensual i enèrgica, tot interactuant amb el públic. Diversió assegurada. 

Com a colofó, tanca la programació d’aquest espai l’estrena de la darrera producció de Laïtrum, Micro Shakespeare, produïda entre la mateixa companyia i el National Theatre de Londres. Un treball que condensa en 5 peces de 6 minuts cadascuna la ingent i monumental obra de William Shakespeare, en una divertida experiència participativa: seguint les instruccions a través d’uns auriculars el voluntari es converteix en manipulador d’objectes en un teatret shakespearià en què s’explica una història que els espectadors còmplices escolten també a cau d’orella.