FiraTàrrega obre la convocatòria del laboratori de creació

El premi inclou una residència creativa a Tàrrega i L'estrena de l'espectacle a la Fira

FiraTàrrega obre per quart any consecutiu la convocatòria del Laboratori de Creació. Es tracta D’una línia de suport que impulsa la Fira amb L’objectiu de contribuir a la producció D’espectacles de carrer i va destinada a joves creadors amb residència administrativa a Catalunya interessats en la producció D’un espectacle en un escenari urbà.

Les companyies o creadors que hi vulguin participar han D’enviar a la Fira, abans del 15 de gener de 2011, un dossier explicatiu amb el seu projecte artístic.El projecte guanyador D’aquesta convocatòria rebrà un ajut econòmic de 3.000 euros i podrà realitzar a Tàrrega una residència creativa durant un període màxim de 3 setmanes amb tot el suport logístic, operatiu, tècnic i promocional de tots els departaments organitzatius de la Fira. A més, L’obra s’estrenarà dins la Programació Oficial de FiraTàrrega 2011.

Les últimes experiències del Laboratori de Creació han tingut un llarg recorregut després del seu pas per Tàrrega, ja que les companyies que hi han participat han estat programades per múltiples festivals, fires i altres esdeveniments.


Històric del Laboratori de Creació

  • 2008: La Reial amb Kurva
  • 2009: Ponten Pie amb Copacabana
  • 2010: Kamchatka amb Habitaculum

Enllaç a les bases de l’edició d’enguany

Etiquetes: