FiraTàrrega presenta el llibre ?Carabosse al TalladelL’

El volum mostra imatges de la instaL'lació Paisatge de Foc que aquesta companyia francesa va realitzar el setembre passat en aquesta població en el marc de la Fira

FiraTàrrega va presentar dissabte a Talladell un nou llibre, ?Carabosse al TalladelL’, que gira al voltant de la representació ?Paisatge de Foc? de la companyia francesa Carabosse que va tenir lloc al Talladell ?nucli agregat a Tàrrega- en el marc de L’edició passada del certamen.
Aquest volum destaca en imatges la transformació radical que va tenir lloc en aquesta petita població al llarg de dues nits. Milers de persones van poder gaudir D’aquesta metamorfosi que combinava diversos elements amb el foc com a protagonista per transportar L’espectador a un món màgic amb una litúrgia poètica i plenament creativa.

FiraTàrrega ha realitzat la publicació amb la voluntat de donar a conèixer i reconèixer el treball de la companyia Carabosse i el poble del Talladell, tant a aquells que van viure i veure L’espectacle de Carabosse com a aquells que encara no han tingut L’oportunitat de descobrir el poble.

A més D’imatges de diversos fotògrafs, entre els quals destaca L’obra de Jesús Vilamajó, també s’inclouen breus relats que acompanyen les imatges. Uns textos que ajuden a comprendre aquesta màgica transformació i que corresponen a periodistes, professionals de les arts escèniques, i altres protagonistes de FiraTàrrega.

El llibre consta de 68 pàgines a tot color i se n?ha fet una primera tirada de 1.000 exemplars. Es podrà comprar pel preu de 5 euros a les llibreries de Tàrrega i, durant la celebració de FiraTàrrega 2009, als espais destinats a venda de merchandising.