FiraTàrrega s’emporta el primer premi de la 4a edició del concurs D’espots culturals de SIES.tv

L'anunci és una creació de la productora Benecé

L’espot de L’edició 2010 de la Fira del Teatre al carrer de Tàrrega, FiraTàrrega, s’ha endut el primer premi del quart concurs D’espots que convoca cada any SIES.tv, la televisió catalana cultural per Internet. En segona i tercera posició han quedat L’anunci de la Fira de Música al carrer de Vila-seca i L’espot del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, respectivament. Tots tres han estat escollits D’entre les propostes seleccionades.

Aquest és, doncs, el resultat de la tercera edició dels premis D’espots culturals que atorguem. L’anunci de L’edició 2010 de FiraTàrrega és una creació de la productora Benecé, per encàrrec de L’organització D’aquest mercat internacional de les arts escèniques.

El segon premi ha reconegut la qualitat de L’espot de la dotzena Fira de Música al carrer de Vila-seca, un muntatge ideat per L’agència Evil Love.

Finalment, L’estudi de disseny i comunicació Vasava és el responsable de L’anunci del Festival Internacional de Cinema D’Autor de Barcelona 2011.

El jurat D’aquesta quarta edició dels premis ha estat format per:

Quim Masferrer, actor
Xavi Pascual, director del Festival Acústica de Figueres
Joan Masdeu, músic i comunicador cultural
Albert Sierra, responsable de comunicació de la Direcció General de Patrimoni Cultural del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Xavi Martín, vicedegà de publicitat del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya
Enric Borràs, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya
Dos membres de Sies.tv

Els premis D’espots culturals que cada any lliura SIES.tv reconeixen la creativitat i la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica, de temàtica cultural i a nivell professional. Hi poden participar realitzadors, publicitaris i empreses o institucions que realitzen espots de temàtica cultural catalana o en llengua catalana.

Tots els vídeos participants ?com el del Teatre Nacional de Catalunya, L’Invictro, el Blanc Festival o el de Temporada Alta? es poden veure aquí.

Etiquetes:
,