Flirt o la fusió teatre d'humor, música i humor

La companyia Guillem Albà i la Always Drinking Marching Band ens proposen un viatge musical, divertit i carregat D'amor i humor per Nadals

Flirt és un espectacle que té com a fonaments L’humor, la música en directe i L’amor. Un muntatge que neix de la fusió entre el talent D’actor i clown de Guillem Albà i la qualitat musical i la versatilitat interpretativa dels músics de la Always Drinking Marching Band. A escena trobarem els sis músics de la Always Drinking i L’actor i clown Guillem Albà. Tots ells dirigits pel reconegut autor, actor i director Jordi Purtí, conegut en el món del teatre i L’humor. La direcció musical la firma Victor Bauzà.

Amb Flirt L’espectador pot gaudir amb la interpretació del jove clown, acompanyat per sis músics de luxe, amb una llarga experiència sobre els escenaris, que entren a jugar en la part interpretativa. Les seves intervencions, pensades i executades en favor del joc de L’actor, els converteixen en agents actius de la vessant dramàtica.

La de Flirt és una formació musical de fanfàrria: Roger Bas (bateria), Manu Estoa (banjo), Robson Rodrigues (sousàfon), Francesc Vives (trompeta), Víctor Bauzà (saxo) i Edgar Gómez (trombó).

La idea original de muntar Flirt sorgeix quan Jordi Purtí i Guillem Albà es retroben a la Sala Muntaner de Barcelona, durant la tardor de 2009, en la segona temporada D’ Sketchofrenia a la ciutat. De seguida s’avenen, tant a nivell humà com artístic, i comencen a treballar en la creació D’aquest nou projecte. Jordi Purtí en la creació i la direcció, i Guillem Albà en la creació i la interpretació.

Etiquetes: