"Foot-Ball" de Cesc Gelabert omple els teatres

Prop de 2.500 espectadors als teatres de la Xarxa Transversal

La Xarxa Transversal ha presentat la gira de l’espectacle de dansa “Foot-Ball” a set teatres catalans. 2.415 espectadors de set ciutats catalanes han vist “Foot-Ball” de Cesc Gelabert de la mà de la gira impulsada per la Xarxa Transversal.

 

“Foot-Ball” de la companyia de Cesc Gelabert reuneix un equip de ballarins que juguen a descodificar coreogràficament algunes de les millors jugades del Futbol Club Barcelona.

De cara a la propera temporada, Transversal té l’objectiu d’impulsar propostes que arribin als 10 teatres membres de la Xarxa. Per aconseguir-ho, els programadors escènics treballaran conjuntament per impulsar la creació local. A més a més es vol potenciar el suport a la producció a companyies petites i mitjanes, amb la implicació en els projectes abans de la gira, i tractant de garantir el màxim d’escenaris possibles a propostes de risc.

Més enllà de les possibles gires, Transversal ja està treballant en altres continguts de la propera temporada com la proposta pedagògica Tots Dansen, amb el Mercat de les Flors; la xarxa de festivals d’instal•lacions en l’espai públic Transefímers, i el suport a la cooperació entre municipis.

Etiquetes:
, , ,