Formentera celebra la segona edició del ?Posidonia FestivaL’

Conferències, concerts i activitats ompliran la programació D'aquest cap de setmana

Arriba la segona edició del POSIDONIA FESTIVAL Art i Natura. Tindrà lloc a Sant Francesc de Formentera del a partir D’avui i fins diumenge. Es tracta D’una trobada de caràcter festiu i divulgatiu entre professionals, institucions polítiques i artistes locals i internacionals implicats en la tasca de preservació del Medi Ambient i de promoció del turisme sostenible.
Aquesta edició del Posidonia Festival inclourà un cicle de conferències i taules rodones (amb presència D’especialistes com L’arquitecte Josep Bohigas o Jorge Wagensberg de la Fundació La Caixa, entre D’altres), concerts D’artistes emergents de diversos estils i procedències (com El Tío Carlos, Saravacalé o Kodjo Senyo, entre molts altres), un cicle de cinema documental i un cicle de curtmetratges (on es projectaran al voltant de 40 títols), espectacles de teatre per a tots els públics, tallers i D’altres activitats.

El ?POSIDONIA FESTIVAL. Festival Internacional D’Art, Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible de L’illa de Formentera? és una fórmula innovadora de connectar L’ecologia, L’art i el turisme sostenible. És una festa única en un entorn ideal per a L’ocasió: Formentera, icona de conservació territorial i paisatgística. Una de les joies del Mediterrani.

El festival vol ser un espai de difusió de valors, coneixements i pràctiques en pro de la preservació i del respecte a la Natura i una oportunitat per al desenvolupament sostenible, cultural i turístic de L’illa. Es tracta D’una experiència que reuneix, durant tres dies, destacats actors locals i internacionals vinculats als temes que promou el festival des de diversos àmbits: ciència, art, ecologia i turisme.

El programa del POSIDONIA FESTIVAL inclou conferències, taules rodones, obres de teatre, concerts de música contemporània de diversos estils, activitats lúdiques a L’aire lliure, projecció de pel·lícules i curtmetratges de temàtica mediambiental, activitats escolars i exposicions. Per aquesta segona edició, s’han organitzat actes especials per celebrar L’Any Internacional de L’Astronomia i la recuperació de les salines de Formentera.

Etiquetes:
,