"Muay Thai Kids" es veurà als Pollux Awards

Fotonostrum celebra la 19a edició dels Pollux Awards

Amb motiu de la commemoració, es publicarà el primer llibre de l'editorial "The World of Photography"

Redacció.- La Galeria i centre expositiu, FotoNostrum, mantenint el seu propòsit de crear espais on els artistes poden connectar i compartir el seu treball, organitza anualment els Pollux Awards, un premi per a fotògrafs professionals i no professionals que enguany arriba a la seva 19a edició.

Per aquest motiu, del 8 al 22 de desembre de 2023, FotoNostrum, exposarà totes les obres seleccionades guanyadores de la 19a edició d’aquest concurs. Els principals guardonats són Alain Schroeder, de Bèlgica, en la Secció Professional, i Michael Knapstein, dels Estats Units, en la Secció No Professional.

Els Pollux Awards

Els Pollux Awards creats per FotoNostrum estan oberts a fotògrafs professionals i aficionats. L’objectiu d’aquest certamen és promoure l’apreciació de la fotografia contemporània, i a la vegada, honorar i ajudar a avançar en les respectives carreres dels fotògrafs participants.

Els dos guanyadors generals, un en la categoria professional i l’altre en la categoria no professional, són premiats amb una exposició totalment finançada per la Galeria i centre expositiu FotoNostrum. També reben representació per part de la galeria i una exposició a Artsy, el mercat d’art en línia més gran del món. Tanmateix, totes les fotografies s’exposen a les pàgines de la revista FotoNostrum.

Així mateix, en aquesta ocasió, FotoNostrum exposarà el primer treball editorial fet per FotoNostrum Publishing, la nova branca del projecte de FotoNostrum que té com a objectiu promoure tant a fotògrafs professionals com no professionals a través de la publicació de llibres dedicats al seu treball fotogràfic.

“The World of Photography” és el primer llibre publicat per FotoNostrum Publishing i que marcarà l’inici del seu projecte editorial, presentant a les seves pàgines una col·lecció d’artistes i treballs que han estat guardonats en les edicions anteriors dels Pollux Awards i Julia Margaret Cameron Awards. Per celebrar la publicació del projecte, FotoNostrum ha organitzat una exposició sobre el llibre inaugural amb el treball dels fotògrafs participants.

Durant els dies en què FotoNostrum exposarà la selecció de les obres guanyadores, s’han generat un seguit d’accions que es duran a terme per difondre l’esdeveniment.

Dijous 7 de desembre de 19 h a 21 h
Inauguració “The World of Photography” + 19a edició Pollux Awards
Entrada lliure

Diumenge 10 de desembre de 12 h a 14 h
Sunday Brunch amb els artistes
Preu per persona: 30 €

Dissabte 16 de desembre de 19 h a 21 h
Festa de Nadal: Còctel + música en viu
Preu per persona: 9,5 € + 6 € còctel extra.

Sobre FotoNostrum

FotoNostrum és una galeria i centre de fotografia dedicat a la difusió, exhibició i promoció de l’obra de grans referents de la fotografia, així com de fotògrafs emergents. La missió és ampliar la comprensió i apreciació de la fotografia i el seu paper en l’evolució de la cultura contemporània, estimulant el diàleg entre fotògraf.

L’any 2022 FotoNostrum va presentar tres grans exposicions; la primera es va dedicar a Steve McCurry, va continuar una mostra sobre Helmut Newton i posteriorment, per primera vegada en el món, va acollir Avedon Behind the Scenes, un estudi visual de la manera de treballar de Richard Avedon, realitzat pel que va ser el seu Studio Manager i Master Pinter, Gideon Lewin. Aquests tres fotògrafs, han exposat per primera vegada a Barcelona.

Aquest 2023, FotoNostrum ha acollit les exposicions de Robert Doisneau, Joan Alsina i L’Eterna Bellezza, la retrospectiva del Calendari Pirelli. FotoNostrum organitza anualment dos importants premis internacionals de fotografia: el Premi Julia Margaret Cameron per a dones fotògrafes i els Pollux Awards, que presenta la seva 19a edició durant aquest mes de desembre.