Fusió de Iglésies associats i Disart – Serveis en comunicació, publicitat, disseny i web

A Girona i Barcelona publicitat, disseny, estratègies de comunicació, esdeveniments, continguts, web, audiovisual, xarxes socials, etc. amb la fusió realitzada amb Iglésies Associats/Disseny i Comunicació.

Serveis en comunicació, publicitat, disseny i web

 

L’agència de comunicació amplia la capacitat de resposta a les necessitats del sector econòmic gironí i català, institucions i organitzacions del nostre territori, pel que fa a publicitat, disseny, estratègies de comunicació, esdeveniments, continguts, web, audiovisual, xarxes socials, etc. amb la fusió realitzada amb Iglésies Associats/Disseny i Comunicació.

 

Amb aquest acord es reuneix la trajectòria i experiència de dos empreses de llarg recorregut amb prop de 25 i 40 anys d’experiència cadascuna. El nou format d’organització “consolidarà l’oferta de serveis i producte, així com la filosofia de seguir oferint un servei excel·lent en la gestió, compromisos en el calendari i qualitat en la creativitat, la integració de mitjans de les dues agències ajuda a liderar una àmplia oferta de serveis pels actuals i nous clients en totes les disciplines de la comunicació empresarial i institucional. Aportant noves línies de negoci a l’organització”. Un dels objectius importants és aconseguir grans idees per les marques per les que treballem i pel consumidor final, l’agència de comunicació, publicitat i disseny, treballarà amb la marca Iglésies Associats, Disseny i Comunicació.

 

Us oferim un servei integral, una direcció de comunicació en tots els àmbits necessaris, assequible i a la mida de totes les empreses. Amb nosaltres trobareu el nivell de creativitat, qualitat i professionalització que es requereix d’un equip organitzat i tecnològicament equipat per la resposta que necessiteu.

http://www.iglesies.com/