Futbol i filosofia en una coproducció amb el Teatre Lliure: 'Ara estem D’acord estem D’acord', de Jordi Oriol

Fins al 4 de març el SAT! Teatre de Barcelona programa un esbojarrat espectacle ple de filosofia platònica, futbol i saviesa popular

Explicada a mode de conte filosòfic, basant-se en el mite de la caverna de Plató amb un o altre canvi (D’entrada no succeeix en una caverna sinó en una taverna i les imatges que es projecten a la paret no són ombres, sinó la retransmissió D’un partit de futbol), Jordi Oriol, recentment reconegut per L’èxit de la seva peça ‘T-Error’ dins el projecte T-6 del Teatre Nacional de Catalunya, presenta ‘Ara estem D’acord estem D’acord’.

En uns anys de remarcable eufòria futbolística, en gran mesura deguda a L’éxit barcelonista, L’obra pretén fer una crítica L’aclaparadora insistència i repercusió en la vida de tots els ciutadans.

A partir de L’obra de David Plana ‘Dia de partit’, L’associació artística Indi Gest i el Teatre Lliure van concebre en format D’assaig obert L’obra ‘Ara estem D’acord estem D’acord’. Aquesta va ser estrenada a la Sala Beckett de Barcelona el 5 de maig del 2010 i ara torna al SAT!

Etiquetes:
, ,