Gastronomia i ciència a "La cuina dels ous de dinosaure"

Dijous, 20 de novembre a les 20h, sopar en el marc de l'exposició "L'eclosió del passat: ous i cries de dinosaures" amb les explicacions d'un paleontòleg

El pròxim dijous, 20 d’octubre, a les 20h, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA, organitzen una l’experiència científico-gastronòmica  “La cuina dels ous de dinosaure”.

 L’activitat consisteix en una visita guiada a l’exposició “L’eclosió del passat: ous i cries de dinosaure” de la mà d’Albert G. Sellès, el principal expert en la reproducció d’aquests animals del nostre país. Posteriorment, dins de la mateixa exposició, se servirà un sopar on l’investigador explicarà com ponien els ous els dinosaures, si els covaven o si els progenitors tenien cura de les cries, entre altres curiositats.  

Aquesta activitat està adreçada a un públic adult. Cal fer reserva prèvia a reserves@icp.cat o al telèfonn 93 726 17 69 abans del dia 17 de novembre. L’activitat té un preu de 45 euros per persona. 

La proposta s’inclou dins del programa d’activitats que l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA organitzen al voltant de l’exposició “L’eclosió del passat: ous i cries de dinosaures” que es pot visitar fins l’11 de gener de 2015 a l’Espai Cultura Fundació Sabadell (c/d’en Font, 25).