Gaudir d'un any de cine als Cinemes Girona amb un sol abonament

Aquest carnet anual dona accés a totes les sessions de qualsevol de les seves sales, el dia que es vulgui i tantes vegades com es vulgui. A més de gaudir de descomptes en òpera, ballet, teatre, mostres i festivals que també se celebren als Cinemes Girona.

Redacció.-La campanya dels Cinemes Girona, que posa a la venda 1.000 abonaments anuals a 59 euros s’amplia fins al 31 d’agost. Un regal imprescindible per a tot amant del cinema que permetrà gaudir de més d’un centenar de pel·lícules a un preu molt econòmic. Els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta campanya per a fer assequible l’accés al cinema, recuperar públic jove i mantenir una sala 100% independent. 
El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui. A més de gaudir de descomptes en òpera, ballet, teatre, mostres i festivals que també se celebren als Cinemes Girona.
Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició en els darrers anys, el públic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats i amb un increment del 10% d’espectadors l’any.
Vuit anys després de la seva inauguració el mes de març del 2010, els Cinemes Girona han aconseguit ser reconeguts com un espai de referència per la seva oferta de programació personal, independent i de qualitat, que els diferencia de la resta de sales de cinema de Barcelona.
Els Cinemes Girona combinen una programació de cine d’estrena europeu en la què es prioritza la versió original i la versió catalana, amb un programa d’activitats culturals constant on el llenguatge audiovisual mostra totes les seves facetes, des de l’expressió artística a la purament comunicativa i la seva interrelació amb d’altres llenguatges.
L’objectiu és entretenir, però aportant un valor afegit a la programació i convertir l’acció d’anar al cinema en un esdeveniment cultural i enriquidor, amb un espai per a la reflexió, el debat i la trobada entre creadors i públic.
Al mateix temps, s’ofereix una finestra oberta als treballs i al talent de creadors de Barcelona i la resta de Catalunya, que té veritables dificultats per a mostrar les seves obres en els circuïts de cinema, especialment en el terreny del documental.
La sala acull més de 15 festivals al llarg de l’any, prestant especial atenció a festivals on el cinema, la diversitat cultural i els debats socials es donen la mà, com per exemple Asian Film Festival Barcelona, Craft Festival, Craft Festival, El Meu Primer Festival, el Cicle de Cinema de Drets dels Infants, etc.
En definitiva, és un espai d’intercanvi, que reflexa a la perfecció moltes de les inquietuds de la Barcelona contemporània.