Geometria, el nou espectacle de Roseland Musical, la dansa i les creacions audiovisuals en el mateix espai

Un homenatge al principi bàsic de la geometria en el que conviuen dansa contemporània, acrobàcia i hip-hop

Redacció.- Geometria, la nova producció de Roseland Musical, arriba al SAT!, on es podrà veure del 16 al 24 de gener. La companyia, amb més de 30 anys d’experiència en la creació i producció d’espectacles per a tots els públics, va ser reconeguda l’any 2007 amb el Premi Nacional de Cultura en la categoria de Dansa, esdevenint així la primera companyia de públic familiar en rebre aquest guardó.
La incorporació de creacions audiovisuals, mapping i efectes en 3D que entren en diàleg amb el moviment d’intèrprets i ballarins, s’han convertit en el tret diferencial de les produccions de la factoria Roseland, suposant un nou llenguatge escènic en el que conviuen realitat i virtualitat en perfecta sincronia.
El nou espectacle pren com a punt de partida les formes geomètriques. Un cercle, un quadrat i un triangle son les tres figures bàsiques que el moviment transforma en imatges dinàmiques i fugaces. Videomapatge i audiovisuals interactius creen un imaginari de fantasia en el que els ballarins dibuixen en l’espai figures geomètriques amb el llenguatge de la dansa contemporània, l’acrobàcia i el hip-hop.
Una experiència visual per gaudir d’un principi bàsic i present a tot arreu. Música i coreografia evolucionen l’essència orgànica de la forma. Estructures lineals, circulars o creant els vèrtexs on conflueixen les arts: imaginari i fantasia d’imatges on els ballarins generen tot de variacions prefixades.