Gerard Quintana i Xarim Aresté exhaureixen entrades al BarnaSants en la presentació del seu nou espectacle, 'A cau d’orella'

La parella artística ha exhaurit entrades pel divendres 6 de març i ja ha posat a la venda un segon passi el dissabte dia 7

El BarnaSants arriba al seu equador i ho fa amb molt  bones notícies: el concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté ha exhaurit entrades pel divendres 6 de març. L’organització ha decidit posar a la venda entrades per un segon passi, el dissabte dia 7, per tal que més espectadors puguin assaborir el duet en la seva vessant més íntima.

El gironí Gerard Quintana i el flixanco Xarim Aresté arriben al BarnaSants amb una proposta molt especial. Després de girar amb el seu enèrgic disc Tothom ho sap, concebut i interpretat a quatre mans, i havent demostrat la potència i efectivitat la de la seva banda, la parella artística proposa canviar el prisma des d’on enfocar les cançons i connectar amb el públic des d’una distància curta, de tu a tu. I ho fan A cau d’orella, que és com es titula la proposta. Aquesta vegada, es defensaran armats només amb una guitarra acústica i les seves pròpies veus. 

Aresté és un dels autors més prometedors del nostre país i aliat amb el geni de Quintana teixeixen junts un show que de ben segur colpirà als seus seguidors i als amants de la música en general.

Els concerts seran divendres 6 de març i dissabte 7 de març, a les 20:30h al Harlem Jazz Club, Barcelona.