Gerard Quintana posa veu a L’últim disc del Jaume Vilaseca Quartet

Al concert D'aquesta nit s'interpretaran, en clau de jazz, temes del grup de rock Genesis

La formació Jaume Vilaseca Quartet, acompanyada per la veu de Gerard Quintana, oferirà aquesta nit a la Plaça del Rei i en el marc del festival GREC?09 un concert únic. Al recital reinterpretarà en clau de jazz els temes del mític grup de rock progressiu Genesis; un desafiament musical amb ritmes D’arrels flamenques, africanes, llatines i brasileres.
?Jazznesis ? The Music of Genesis (1970-1974)? és L’últim disc de Jaume Vilaseca Quartet, formació integrada per Jaume Vilaseca (piano), Victor de Diego (saxo i flauta), Dick Them (baix) i Ramon Diaz (bateria). El quartet s’enfronta a un repertori insòlit que viu com una font inesgotable D’idees, de creativitat i de risc, i que va des de ‘Tresspass’ (1970) a ‘The Lamb Lies Down On Broadway’ (1974). Nu de barroquismes i filigranes pròpies de L’època que va ser creat, Jazznesis recupera amb tota la seva essència un repertori ple de màgia, lirisme i contemporaneïtat.

La gira internacional D’aquest treball ha portat al quartet català per Europa, Àsia i Àfrica del Nord. El proper 25 de juliol visitaran el Manchester Jazz Festival i durant el mes de setembre vàries ciutats de Colòmbia.

Etiquetes: