Girona 10 ofereix aquest 2016 més de 10.000 propostes a 10 euros

Les visites tematitzades a la Catedral i el sorteig d’entrades de cinema són les principals novetats d’aquesta edició, que se celebra del 29 al 31 de gener

L’Associació d’Hostaleria Turisme i Restauració de Girona i l’Ajuntament de Girona han presentat avui la cinquena edició del Girona 10, que se celebrarà els dies 29, 30 i 31 de gener i que arriba a més de 10.000 propostes a 10 euros i a una àmplia oferta d’activitats gastronòmiques i culturals, entre les quals destaca, un nou format de visites nocturnes tematitzades a la Catedral.

La campanya s’ha presentat avui a l’Ajuntament de Girona amb la presència de l’alcalde, Carles Puigdemont, qui ha afirmat que “Girona 10 és el preludi del que la ciutat ofereix al llarg de l’any a nivell 10”. “Aquesta iniciativa va ser pionera en la cultura col·laborativa, en fer un pot comú d’idees per promocionar la ciutat, i sense aquesta participació no hauríem arribat a ser la ciutat de referència internacional que som a nivell turístic”, ha afirmat. Per la seva part, el president de l’AHTRGi, Josep Carreras, ha agraït el suport de les institucions i de les entitats que any rera any se sumen al projecte per aconseguir “que sigui cada dia més gran”.

Seguint amb el format original en aquesta edició s’oferiran, previ sorteig, 1.600 places hoteleres (800 premis) i 5.400 àpats (2.700 premis) en establiments de l’Associació d’Hostaleria de Girona, tot al simbòlic preu de 10,00 € per persona. A la vintena d’hotels i la quarantena de restaurants que participen a la campanya aquest any s’hi sumen dos cinemes de la ciutat, OCine i Albèniz, oferint un total de 3.000 entrades (entrades dobles a 10 euros) que s’atorgaran també per mitjà de sorteig. D’aquesta manera l’oferta del Girona 10 augmenta gairebé un 45% respecte l’any passat.

El període per a inscriure’s s’ha obert avui mateix a les 12 del migdia a la web www.girona10.net  i es tancarà el dia 18 de gener a les 23.59 h. En el moment de registrar-se, els participants hauran d’indicar quina és la seva preferència pel que fa als premis: nit d’allotjament, àpat a un restaurant o entrades de cinema.

El sorteig de premis està previst per al 19 de gener al matí i serà retransmès en directe pel programa ‘Els matins’ de TV3. Durant la tarda (entre 16.00 h i 23.59 h) l’Associació es posarà en contacte amb els guanyadors per notificar-los que han estat afortunats i per concretar-los què els ha tocat. Els guanyadors disposaran de tres dies per confirmar la reserva (fins el divendres 22 de desembre a les 10 del matí); passada aquesta data els establiments participants podran assignar les places sobrants a qui vulguin. 

A partir del dia 22, tothom qui ho vulgui, tant si ha participat al sorteig com si no, podrà consultar al web de Girona 10 quins establiments formen part de la campanya i contactar-hi via telefònica per consultar si els han quedat places disponibles o si tenen alguna promoció especial amb motiu del Girona10, i d’aquesta manera, gaudir-ne encara que no hagin resultat guanyadors.