Girona acollirà la segona edició dels Premis Cactus el dia 10 de març

Els guardons s’ampliaran, aquest segon any, a tota una jornada i es traslladaran al Teatre Municipal de Girona

La ciutat de Girona acollirà la segona edició dels Premis Cactus el proper 10 de març. La gala dels premis canviarà de format aquest any i s’ampliarà a tota una jornada dedicada al màrqueting i a l’entorn digital amb tallers d’experts d’àmbit nacional. Aquesta nova edició dels premis canviarà també d’ubicació i es traslladarà al Teatre Municipal.

Els Premis Cactus, que estan organitzats pel Club de Màrqueting de Girona i l’associació Digitals Girona i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona,  reconeixen iniciatives i projectes emmarcats dins de l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i els canals digitals.

L’alcaldessa en funcions de Girona, Isabel Muradàs, ha ressaltat que per al consistori “és un gran encert haver apostat per aquest projecte”, a través del qual Girona busca “convertir-se en un referent” en l’àmbit de la comunicació i el màrqueting digitals.

Enguany s’amplien les categories dels premis, per als quals es poden presentar projectes fins al 15 de febrer. Les categories són les següents: Premi Cactus a la Millor Web 2015, Premi Cactus a la Millor App 2015, Premi Cactus al Millor E-commerce 2015, Premi Cactus a la Millor Innovació de Producte 2015, Premi Cactus a la Millor Campanya de Màrqueting 2015, Premi Cactus a la Millor Campanya de Comunicació 2015, Premi Cactus al Millor Projecte de Branding Personal 2015 i Gran Premi del Jurat 2015. Els membres del jurat, format per professionals de renom del sector, escolliran un projecte que serà destacat com a Gran Premi del Jurat Cactus 2015, pel fet de complir de la millor manera tots els anteriors  requisits. Aquest any per primera vegada el Premi Cactus al Millor Projecte de Branding Personal 2015 s’atorgarà per votació popular.