Girona aixeca el teló de la temporada cultural amb 437 activitats programades durant la tardor

L’Ajuntament de Girona edita un llibret que recull les propostes culturals de la ciutat entre l’11 de setembre i el 22 de desembre

Redacció.- L’Ajuntament de Girona ha editat un llibret que recull la programació cultural de la ciutat durant la pròxima tardor. De l’11 de setembre al 22 de desembre, Girona acollirà un total de 437 activitats organitzades per agents públics i privats del municipi. La publicació es podrà trobar des d’avui mateix i durant les properes setmanes en els equipaments culturals gironins.

La tardor és l’època de festivals com el Milestone Project Girona, del Girona Jazz Festival, del Festival de Cinema de Girona, de l’Acocollona’t i, sobretot, del Temporada Alta, que enguany celebra el 25è aniversari amb 100 propostes culturals diverses i per a tots els públics. Els propers mesos, però, són també el moment d’iniciar de nou els cursos de l’Escola Municipal d’Humanitats, de l’Escola Municipal d’Art, de la Casa de Cultura,  del CaixaForum Girona, del Museu del Cinema, de l’Institut d’Estudis Nahmànides o de l’Espai Marfà.

Tal com destaca en el pròleg del llibret, “ara és el moment de l’any en què la màquina de la cultura de base es torna a posar en marxa amb energies renovades i noves propostes. Una màquina indispensable per a la salut de Girona, en tant que ens permet, individualment i coma societat, desenvolupar les nostres capacitats i esperit crític”.