Girona continua d'Strenes amb més de 16 concerts en un intens segon cap de setmana de festival

Macedonia, Cris Juanico, Ebri Knight i Tom Hagan han triat Strenes per fer la première del seu nou treball discogràfic.

El Festival Strenes inicia el segon cap de setmana del festival, on destacaran les estrenes dels nous discos de Macedònia, que presentaran “El món és per als valents” amb dos concerts al Teatre Municipal que ja gairebé han exhaurit les entrades, Cris Juanico que presentarà “F(a)usta” al Teatre Municipal, d’Ebri Knight que estrenaran “Foc!” a La Mirona i The Seihos que interpretaran les cançons de “Farewell” a la Sala Yeah! Indie Club.

Girona també acollirà les estrenes exclusives dels espectacles d’Andrea Motis & Joan Chamorro acompanyats de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra a l’Auditori, del primer concert de la gira dels 10 anys de carrera de Mazoni al Teatre Municipal i el primer concert del nou format de Xavi Sarrià & Feliu Ventura, que ha exhaurit les entrades de la Sala Teatre La Planeta.

Aquest cap de setmana, el festival també comptarà amb les actuacions de Tom Hagan, que presentarà divendres el seu tercer disc, “Carles Vidal”, amb dos concerts a l’Auditori Casa de Cultura, un dels quals ja té totes les entrades venudes.

Dissabte s’estrenarà amb l’actuació gratuita de Halldor Mar a la plaça Mercadal. L’artista islandés que versiona clàssics catalans en català, repeteix a l’Strenes gràcies a l’èxit que va tenir a l’edició anterior.

Diumenge tancaran el segon cap de setmana del festival les actuacions gratuïtes de dues noves veus femenines catalanes. Per un costat, l’actriu i cantant Anna Moliner presentarà les cançons del seu primer disc “Scents”. Per l’altre, la catalana Cèlia Pallí, que recorre el món com a corista de Nelly Furtado, cantarà les cançons de “I’ll Be Fine” als fantàstics Jardins de la Mercè.