Girona impulsa unes jornades per tenir un esdeveniment de referència dedicat a Internet i a les tendències del territori

El Girona Talent se celebrarà els propers 29, 30 i 31 de maig i comptarà amb la intervenció de 40 ponents

L’Ajuntament de Girona i l’empresa ServeisWeb Factory han ideat conjuntament la primera edició de les jornades Girona Talent per tal de crear un esdeveniment de referència anual dedicat a Internet i a les idees i els valors del territori, amb especial atenció a les noves tecnologies, el coneixement, la cultura, el turisme i la gastronomia. Les jornades se celebraran els dies 29, 30 i 31 de maig i tindran una quarantena de ponents, entre els quals destaquen Genís Roca, els cardiòlegs i germans Brugada, Dolors Reig, Salvador Suñer, Anton M. Planell, Jordi Plana, Albert Medrán o Bruno Halle. La iniciativa també comptarà amb entrevistes especials a Ferran Adrià i Kim Faura, les experiències gastronòmiques de Quim Casellas i Jordi Garrido, i les actuacions de Les Sixters i Cobosmika. Per a la primera edició s’entregaran dos premis especials per distingir dues trajectòries destacades.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat el caràcter “innovador i inèdit” a la ciutat que proposa Girona Talent. “A Catalunya i a Girona hi ha molt de talent concentrat i n’hi ha hagut sempre, i hem de tenir en compte que el talent és l’economia del futur. Però això, s’ha de fomentar i divulgar i cal que el talent es connecti entre si i amb el territori”, ha ressaltat. Per la seva banda, el soci director de ServeisWeb Factory, Eduard Batlle, ha subratllat que les jornades tenen com a objectiu “aportar el valor que tenim al territori i posar-lo junt amb un conglomerat d’idees”.

Els dies 29 i 30 les jornades se celebraran al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona i el dia 31 al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG). El dia 29 les ponències començaran a partir de les 7 de la tarda i seran temàtiques amb referents del territori; el dia 30 començaran al matí i es dedicaran al coneixement, amb ponències de 15 minuts, i el dia 31 seran emprenedors i empresaris que tindran 5 minuts per explicar el repte de la seva empresa o la seva visió emprenedora. Per assistir a les jornades, les inscripcions són gratuïtes.