Girona serà present a la 18a Fira Mediterrània de Manresa

Germà Negre estrenarà un espectacle amb la Cobla Selvatana i l’Esbart Dansaire Fontcoberta al certamen de la capital del Bages, en una fira en què també es podrà descobrir la proposta emergent de Laia Vehí

Del 15 al 18 d’octubre, la ciutat de Manresa tornarà a esdevenir l’epicentre cultural del país, posant la seva mirada sobre la cultura popular i les músiques del món, de la mà de la 18a edició de la Fira Mediterrània. Durant quatre dies, més de 100 companyies (amb 35 estrenes i 9 coproduccions) i al voltant de 300 activitats artístiques i professionals ompliran la capital del Bages. L’extensa oferta artística d’aquest mercat interdisciplinari inclou espectacles de petit i gran format, de diferents llenguatges artístics: arts visuals, jocs, circ, dansa, exposicions, música i teatre. Enguany la Fira vol reivindicar més que mai la vigència i la potència de la cultura popular, un patrimoni immaterial que ens envolta des del passat, que explica el present i ens projecta al futur. Pel que fa al cartell, hi destaca la presència de figures com Tomatito, Roger Mas, Asian Dub Foundaton Sound System, Cheikh Lo, Ester Rada, Oques Grasses, Marta Carrasco, Malpelo o Germà Negre, entre molts altres.

En el marc d’aquesta extensa oferta, Girona serà present a la cita amb dos representants: Germà Negre que presentarà un espectacle de cobla i esbart, i Laia Vehí que ara prepara el seu primer disc.