Gossos preparen nova gira per al 2015

Gossos celebra 22 anys als escenaris amb una gira íntima i propera. El proper 22 de gener al Teatre Kursaal de Manresa serà l'estrena de l'espectacle GO22OS.

Fa 22 anys que Gossos va començar un viatge. I ha arribat el moment de deixar entrar els seus seguidors al seu espai més íntim, el local d’assaig, on s’origina tot: la idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració.

Per fer-ho, han creat una gira molt especial, on volen que el públic sigui a dins l’escenari i no a fora. Convertiran el concert en un assaig, un diàleg, un joc… 

Serà una retrospectiva dels seus 22 anys de feina i deixaran que 222 persones els encerclin a dalt de l’escenari i puguin, fins i tot, intervenir en el procés creatiu, es convertiran en protagonistes.

Actuaran en 22 poblacions diferents, en espais que permetin construir aquesta escena: el grup i el públic envoltat de la seva música, diluïnt al màxim la distància. És un espectacle de petit format, senzill, íntim, on es trenca fàcilment el vidre invisible que sovint separa als artistes de l’espectador.

 
Primeres estrenes confirmades.
 
22-25/1/15  Teatre Kursaal. Manresa
29-30/1/15  Auditori. Barcelona
13/2/15       Cafè del Teatre. Lleida
22/5/15       Teatre Cal Bolet. Vilafranca del Penedès
Etiquetes:
, , ,