La gran eufòria de Joan Dausà

Aquesta setmana Dausà inicia la gira de presentació del disc que el portarà a les Escales de la Catedral de Girona, dins el festival Strenes, amb les entrades exhaurides des de fa mesos

Ara Som Gegants, el celebrat nou disc de Joan Dausà, se situa al numero 10 de la llista de vendes estatals i com el disc en català més venut d’aquesta setmana. A més, el single La Gran Eufòria està essent tot un èxit amb més de 60.000 visionats del videoclip a YouTube i sonant a les principals radiofórmules del país.
Aquesta setmana comença la gira de presentació d’aquest nou disc que el proper dilluns 30 d’abril el portarà a les Escales de la Catedral de Girona, dins del festival Strenes, amb les entrades exhaurides des de fa mesos.
Primeres actuacions confirmades:
28 abril. Teatre Auditori. Sant Celoni . Assaig en públic
30 abril. Escales de la Catedral. Girona. Festival Strenes. Sold out
25 maig. Plaça dels Somnis. Tibidabo. Barcelona. Sold Out
06 juliol. Alella. Festival d’Estiu
13 juliol. Barcelona. Festival Cruïlla
14 juliol. Teatre Tarragona. Festival ETC
21 juliol. Caldes de Montbuí. Festival Molí de l’Esclop
22 juliol. Sitges. Festival Terramar
03 agost. Calella de Palafrugell. Festival Cap Roig
12 agost. Teatre Porreres. Mallorca

“No cal ser gran per ser gegant. Només cal confiar en la vida. Tots hem estat gegants alguna vegada. I ho tornarem a ser.”
Després d’un període de tres anys de silenci i reflexió personal, Joan Dausà torna a la música amb Ara Som Gegants, el seu tercer disc produït per Santos & Fluren de Blind Records.
Després de 2 discos, 2 bandes sonores de pel·lícules, d’un Premi Gaudí, 2 Premis Enderrock, d’omplir el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música tres vegades en 5 anys, Joan Dausà vol, amb Ara Som Gegants, presentar el resultat d’un viatge interior que busca l’exigència musical, i la connexió emocional amb el públic i un directe èpic.
Ara Som Gegants conté 10 cançons (i 40 minuts) de música intimista que miren la vida amb esperança sense abandonar una melanconia vital que provoca empatia i catarsi.
El nou disc de Joan Dausà, ara més que mai, transmet il·lusió per viure, juga amb una paleta de colors més ampli i amb temes musicalment més elaborats que mantenen la senzillesa i l’observació dels detalls, conscient de que és aquí on la vida agafa sentit i color.
El nou àlbum conté una evolució artística coherent sense renunciar a la malenconia i a la emoció dels seus dos discs anteriors però amb la introducció de temàtiques més socials com la pèrdua dels records a Obriu-me el cap o la superació personal i col·lectiva a Ara Som Gegants.