Gran gala de l'humor per inaugurar el festival Còmic 2014

El Festival Còmic escalfa els motors de la seva 7ena edició que aquest any es celebrarà a Figueres del 17 al 20 d'abril.

El festival arrencarà el 17 d’abril amb un espectacle únic que omplirà d’artistes, talent, màgia i rialles el Teatre El Jardí, transformat especialment en un Cabaret, com ja és tradició.

La Gala Inaugural serà conduïda per l’actor Toni Albà, un dels còmics més consagrats del nostre país que per a la ocasió es ficarà en la pell del Rei Joan Carles I. Ell serà l’encarregat d’introduir les actuacions d’altres grans artistes convidats com els peruans “Hugo e Inés”, uns mestres del mim i el teatre de figures que oferiran una mostra dels seus divertits i imaginatius números de titelles fets amb parts del cos humà. La nit comptarà també amb la màgia i el bon humor de l’espectacular Antonio Díaz, recent “Premio Nacional de Magia” i més conegut com “El Mago Pop”. S’hi afegiran també les brillants imitacions del televisiu Pep Plaza i els gags d’un dels nostres clàssics, el pallasso Tortell Poltrona, que aquest any torna al festival com a darrer “Premio Nacional de Circo”.

Una nit que situa el llistó ben alt per donar el tret de sortida a una nova edició d’aquest festival de l’humor que te lloc a l’Empordà. Segons els seus organitzadors, l’emoció i la diversió estan assegurades amb una completa i variada programació que donaran a conèixer en els propers dies.