Grup Instrumental BCN216 & alva noto clausuren el festival Digressions 2008

El concert es realitzarà el dilluns 28 D'abril a L'auditori de Barcelona

A més de presentar a Espanya un fragment de ?utp_?, peça co-escrita amb Ryuichi sakamoto per l’Ensemble Modern, Digressions 2008 suposa L’estrena D’una peça escrita exclusivament per al Grup Instrumental Barcelona 216 per alva noto.
De nom real Carsten Nicolai, alva noto compta amb una àmplia producció que inclou peces en col·laboració amb personatges com Ryuichi Sakamoto, Ryoji Ikeda o Björk, instal·lacions sonores als principals centres D’art contemporani D’Europa, obres de videoart i una discografia indispensable per comprendre L’impacte de la tecnologia digital en la manera de fer i D’entendre la música al segle XXI.
Guanyador del Golden Nica Award en dues edicions consecutives del festival Ars Electronica i co-director del prestigiós segell Raster-Noton, la figura de Nicolai es revela essencial en una àrea de creació a mig camí entre L’art i la ciència que cada vegada transiten més artistes.

Digressions 2008
El festival Digressions és un cicle de quatre concerts: una primícia a Barcelona (Faust) i tres esdeveniments que han estat especialment dissenyats pel festival (Dorit Chrysler vr Reac Table, Refree &Standstill vs, i el que es presenta dilluns, alva noto & Barcelona 216). Tots els concerts s’han realitzat a L’Auditori de Barcelona del 2 al 28 D’abril.
Els objectius principals del cicle són, D’una banda, familiaritzar el públic de la música contemporània amb L’avantguarda digital i amb L’anomenat avant-rock, i els seguidors D’aquests dos darrers amb els nous formats de difusió D’un codi que fins ara s’havia limitat a una conjuntura estrictament underground. I D’altra banda, situar la ciutat de Barcelona al centre del mapa experimental internacional i proposar el teixit creatiu local col·laboracions transnacionals amb L’ambició de propiciar la creació D’una xarxa artística capaç de transcendir fronteres.

Etiquetes:
,