Guillem Albà estrena Jaleiu a Temporada Alta, una festa d’humor, ritme i diversió amb els 6 músics de La Marabunta

El Mag Lari presenta Una nit amb el Mag Lari amb dues funcions per a tots els públics al Teatre de Salt

Redacció.- Un any més, Guillem Albà torna a l’escenari de Temporada Alta amb Jaleiu, un espectacle que farà esclatar de riure a tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben al Teatre Municipal aquest divendres 9 d’octubre, amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia.
El nou espectacle de la companyia Guillem Albà & La Marabunta repeteixel mateix format. Números de pallasso, improvisació, jocs amb el públic i una combinació de diferents estils musicals a càrrec dels sis músics que formen La Marabunta. Tot i així, cal destacar alguns canvis significatius. El so, la llum i l’espai estan molt més cuidats a nivell tècnic que a Marabunta. Escènicament, els músics segueixen tocant, però actuen i juguen amb el públic molt més que abans. Guillem Albà també ha canviat, i en aquest nou show potencia tot el que ha anat aprenent durant aquests anys; ara és més provocador, més boig, però a la vegada molt més calmat.
D’altra banda aquest cap de setmana podrem gaudir d’Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb  la il·lusió de sempre, El diumenge 11 d’octubre al Teatre de Salt comptarem amb dues funcions d’el mag més conegut del nostre país, que torna al festival per il·lusionar petits i grans.
Hi ha nits màgiques, i després hi ha nits que directament són màgia: com la que ens espera amb el Mag Lari! Amb més de 25 anys sobre l’escenari i tota una vida dedicada a l’art de sorprendre, el Mag Lari ens porta una nit plena d’il·lusions, jocs, llums, fum i molt d’humor. Perquè no és només un mag que es treu cartes de la màniga, també ens fascinarà amb misteris i trucs que ens deixaran bocabadats. Amb només una hora i vint minuts, ens podrà fer desaparèixer, riure i, fins i tot, ballar.