Guillem Albà & The All In Orchestra recull el premi del públic de La Mostra d’Igualada per ‘Marabunta’

Els espectadors han qualificat el show com el millor espectacle de la fira amb una nota rècord de 9’85

Guillem Albà & The All In Orchestra han recollit, aquest dimecres, el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle de la 26a edició de La Mostra d’Igualada per ‘Marabunta’. El públic ha puntuat aquest enèrgic show de clown i música en directe amb un 9’85, la nota més alta registrada en la història del premi. El guardó consisteix en 1.200 euros per a la companyia i una actuació de l’espectacle en una de les seus de La Pedrera.

En rebre el premi, el showman Guillem Albà ha manifestat que estan “supercontents perquè respectem moltíssim el teatre familiar i perquè el vota el públic”. També ha incidit en què hi ha qui se sorprèn en saber que representen ‘Marabunta’ tant pel públic infantil com per l’adult, “i fem exactament el mateix, ja que la música i el pallasso arriben a totes les edats possibles. És molt guai veure units avis i néts gaudint-lo”.

lbà també ha afirmat que ‘Marabunta’ té un alt component pedagògic ja que “fa que els joves no tinguin por d’anar al teatre, sinó que tinguin ganes de tornar-hi. Què hi ha més pedagògic que això?”. En aquest sentit, el productor Blai Rodríguez ha afegit que “els joves són els grans oblidats” i ha valorat molt positivament l’aposta de La Mostra d’Igualada per recuperar aquest públic.

Aquest és el tercer premi popular que obté ‘Marabunta’, després de rebre’l també a la Fira de Titelles de Lleida i a la Mostra de Teatre de Santa Eugènia de Mallorca.